Hans & Becky Offringa vertellen over hun grootste whisky project ooit. De wereldberoemde Zagatti-collectie wordt, in opdracht van Scotch Whisky International, vastgelegd in een boek dat zijn gelijke niet kent. Eind 2019 verschijnt The Unseen Collection, en het boek belooft een collector’s item te worden. In het magazine Whisky Passion vertellen Hans en Becky Offringa in vier delen…

Fiscaal aantrekkelijk schenken. Schotse single malt whisky kan een voordelige rol spelen in Estate Planning. Hoe kan het vermogen fiscaal zo voordelig mogelijk worden overgedragen aan (toekomstige) erfgenamen? Een interessante column van Michel Kappen op Cashcow.nl waarin hij uitlegt hoe u whisky fiscaal interessant kunt schenken. Klink hier om de column op Cashcow.nl te lezen.

De redactie van Nu.nl wilde nu zelf wel eens weten hoe het zit met dat beleggen in whisky. Daarom zijn ze maar eens bij ons komen kijken. Volgens ons waren ze best wel onder de indruk en hopelijk zijn er weer meer mensen enthousiast geworden over ons schitterende product.

Op 22 mei 2018 besteedde de Telegraaf in een speciale bijlage aandacht aan beleggen, uiteraard mochten wij daarin niet ontbreken. Klik op de volgende link Financiele Telegraaf special – Beleggen  om het item te lezen.

Op 15 mei 2018 was er een speciale bijlage van het Financiele Dagblad waarin ook een item stond van SWI. U kunt het volledige item hier lezen.

Business Tips van RTL Z laat elke week ondernemers aan het woord met alle nieuwe trends, ontwikkelingen en activiteiten binnen de markt. Ook wij zijn in de uitzending geweest. Bekijk ons item hier.

Bekende whiskyschrijver Hans Offringa belicht deze vraag in deze column. De prijs van een fles whisky wordt bepaald door diverse factoren: beschikbaarheid, type, leeftijd, soort en alcoholpercentage, maar ook de vraag en het totale aantal flessen dat er van een specifieke whisky is gebotteld. Er zijn lekkere whisky’s voor rond de twintig euro verkrijgbaar, maar…

Kenner van de de whiskymarkt van het eerste uur, Michel Kappen, blikt terug op de ontwikkelingen in de whiskymarkt. Klik hier voor het volledige artikel.

Schotse single malt whisky zou je als alternatieve belegging tussen aandelen en vastgoed kunnen plaatsen. Waarom? Vergelijk je whisky met aandelen, zijn er diverse overeenkomsten: whisky is net zo eenvoudig te verhandelen als aandelen, je hoeft niet langs de notaris, de kosten zijn laag en het is wereldwijd verhandelbaar. Zo is er de World Whisky…

Op 19 februari was Michel Kappen te gast bij de eerste editie van RTL Z Beurs Inside Live in het Beatrixtheater in Utrecht. De aanwezigen, waaronder zeer veel studenten, werden bijgepraat over de diverse beleggingsmogelijkheden, van cryptomunten tot kunst en whisky.

Wederom laat de exclusieve Black Bowmore weer van zich spreken. Ditmaal is er een Black Bowmore uit 1964 op een on-line veiling verkocht aan een Amerikaanse investeerder voor bijna GBP 12.000,- Klik hier voor het volledige bericht.

Beleggen in whisky; dé trend van het moment. Geen stoffige aandelen maar concrete flessen. Maar investeren in whisky is meer dan alleen een dure fles bewaren. Wat zijn factoren waarop je moet letten? Welke merken zijn het beleggen waard? Zij beantwoorden deze vragen zodat jij winstgevend kan beleggen in whisky! Klik hier voor het volledige…

Sassenheim, 16 januari 2018 – Scotch Whisky International heeft de internationaal gerenommeerde whiskyschrijver Hans Offringa opdracht verleend tot het schrijven en produceren van een nieuw boekwerk over de Zagatti-collectie. Klik hier voor het volledige bericht.

Recentelijk is er op de World Whisky Index een 42 jaar oude Bowmore verhandeld voor een bedrag van € 10.850. De eigenaar heeft de fles 2906 dagen in zijn bezit gehad en aangekocht voor € 2.703 wat zijn rendement op 37,9% brengt.

Het heeft even geduurd maar vandaag is de Zagatti-collectie, de beroemdste collectie van single malt whisky’s ter wereld, in Sassenheim gearriveerd. Scotch Whisky International, het bedrijf van CEO Michel Kappen dat is gespecialiseerd in whiskybeleggingen, heeft vanochtend de laatste fles aan de collectie toegevoegd. Hiermee hebben de 3.103 zeer zeldzame flessen de overtocht van Italië…

© 2017 Scotch Whisky International - Powered by DigitalBite

logo-footer